Kelder bouwen

Een kelder kan veel verschillende functies hebben en bij Methorst vinden we de kelder dan ook één van de belangrijkste ruimtes van een huis. Kelderbouw zorgt voor extra ruimte in uw woning. Een kelder kan bijvoorbeeld gebruikt worden als bergruimte, garage, speelruimte voor de kinderen of wijnkelder. Wat dacht u van een mestkelder of een afzinkkelder? Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken: een kelder biedt volop mogelijkheden.

Verschillende soorten kelders

Er zijn tal van verschillende soorten kelders te realiseren, waardoor het maken van een keuze lastig kan zijn. Een betonkelder vergt echter gespecialiseerd werk met veel vakmanschap. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het realiseren van alle soorten kelders. Bij een afzinkkelder, bijvoorbeeld, worden de wanden bovengronds aan een stuk gestort, waarna ze langzaam in de grond zakken. Zo verzakken de bestaande gebouwen niet.

Als u interesse heeft in kelderbouw, vindt u bij ons gegarandeerd wat u zoekt. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op via info@methorstmetselwerk.nl of het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem contact op

kelderbouwer gelderland methorst kelderbouw

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.