Betonvloer maken

Beton is dankzij de vele mogelijkheden een veelgebruikte materiaalsoort in de bouw. Er zijn veel verschillende soorten beton en de kwaliteit verschilt enorm. Het is dan ook van groot belang dat het beton precies klopt voor de toepassing die u wilt. Beton bewerken is specialistisch werk. Zo kan het krimpen of scheuren bij een foutieve samenstelling, en kan ook de waterdichte afwerking afnemen. Methorst is gespecialiseerd in het storten van betonvloeren.

Uw betonvloer duurzaam afwerken

Methorst kan uw betonvloer voorzien van de juiste afwerking. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden. Onze specialisten bieden u een totaaloplossing door middel van een gevlinderde betonvloer. Op deze manier worden betonvloeren slijtvast en vlak opgeleverd, iets wat praktisch en prijstechnisch voordelig is. Een vlindermachine wordt ingezet om de bovenste laag open te schuren, waarna een slijtlaag wordt aangebracht. Daarna wordt uw betonvloer gepolijst voor een keihard oppervlak, met als resultaat: een slijtvaste en waterdichte betonvloer.

Heeft u interesse in betonvloeren voor uw huis of aanbouw? Dan kunt u bouwen op de kennis en ervaring van Methorst. Van betonvloeren tot betonkelders: de specialisten van Methorst weten wat ze doen! U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen met onze specialisten, zodat we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Contact opnemen kan via ons contactformulier, maar u kunt uiteraard ook bellen of mailen als u dat fijner vindt.

Neem contact op

betonvloer storten

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.